BRZO advies

Het beste BRZO advies van SafetyNet Nederland B.V.

Heeft u wel eens gehoord van het BRZO advies? Wij van SafetyNet Nederland B.V. wel en houden u daarom graag op de hoogte van de laatste berichten. Wij zijn een snel groeiende onderneming op het gebied van gevaarlijke stoffen, PGS15, interne- en externe veiligheid, WABO omgeving-vergunningen en ADR veiligheidsadvies. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het uitgeven van informatie, adviseren en opleiden op het gebied van veiligheid, bedrijfshulpverlening, gezondheid, arbeidsomstandigheden en chemische / gevaarlijke stoffen. Wij kunnen u voorzien van de juiste informatie van BRZO. Een advies op maat kan ook altijd, vraagt u dit gerust bij ons aan.

BRZO advies

Wat houdt ons advies in?

Een BRZO advies staat voor Besluit Risico’s Zware ongevallen. Op het moment dat bedrijven chemische stoffen opslaan of langdurig in hun procesinrichting hebben, worden binnen het BRZO afhankelijk van de hoeveelheden ingedeeld in de categorie PBZO plichtig of VR plichtig De bedrijven die zich bevinden binnen deze categorieën moeten een VBS opstellen, PBZO bedrijven bovendien een PBZO document en VR bedrijven een VR rapport. De BRZO wetgeving wil zeggen dat alle BRZO bedrijven moeten beschikken over Preventie Beleid Zware Ongevallen en een veiligheidsbeheerssysteem volgens de NTA 8620. Zij moeten ook een kwantitatieve risico analyse uitvoeren met het rekenprogramma Safeti-NL. Wilt u ook meer weten over dit advies? Dan kunnen onze medewerkers dit aan u uitleggen en u hiermee van dienst zijn.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Wij kunnen u meer informatie geven over het BRZO advies. Het kan zijn dat het de eerste keer is dat u er mee te maken krijgt of dat u vragen heeft. Misschien heeft u ergens wat over het advies gelezen en heeft dat vragen opgeroepen. Geen zorgen, want wij zijn er om uw vragen te beantwoorden. Wij vinden het belangrijk dat u uw vragen aan ons stelt zodat wij ons kunnen richten op een goed advies.

Contact opnemen voor meer informatie

Onze consultants hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het managen van veiligheid. Die jarenlange ervaring strekt zich uit tot het opzetten van veiligheidsbeheersystemen, PBZO documenten en VR rapportages.
Als u meer wilt weten over ons BRZO advies, dan kunt u voor meer informatie bellen met 084-4307650 of u kunt een e-mail sturen naar info@Safetynet-nederland.nl. Wij zorgen er voor dat u snel te woord wordt gestaan en dan een e-mail snel wordt beantwoord. Wacht u bij vragen daarom ook niet en laat het ons weten want wij helpen u graag verder.

?>