Cursus gevaarlijke stoffen

Cursus gevaarlijke stoffen volgen?

Heeft u binnen uw bedrijf te maken met gevaarlijke stoffen? Dan is het aan te raden om daar regelmatig een cursus voor te volgen. Dan kunt u er namelijk voor zorgen dat iedereen voorzien is van de laatste ontwikkelingen en weet wat de laatste wetgeving is voor de cursus gevaarlijke stoffen. Hier kan dan naar gehandeld worden want veiligheid is wel van groot belang als er met deze stoffen wordt gewerkt. Wij kunnen u informeren en adviseren, veiligheid dat is waar wij voor staan.

Wat houdt de cursus in?

Als er een cursus wordt aangeboden over gevaarlijke stoffen dan wordt u op de hoogte gebracht van de laatste richtlijnen over onder andere de veiligheid. Het is namelijk belangrijk dat er veilig wordt gehandeld op de werkvloer als er sprake is van het gebruik van gevaarlijke stoffen. Dit kan een reden zijn om de medewerkers een cursus aan te bieden. Bij ons wordt deze aangeboden en kunt u iedereen inschrijven voor de cursus gevaarlijke stoffen.

Cursus gevaarlijke stoffen

Onze werkwijze

U kunt bij ons meer informatie opvragen over de cursus gevaarlijke stoffen. Wij zijn u dan graag van dienst en zorgen er voor dat u wordt aangemeld. Wij van SafetyNet Nederland B.V. zijn een snel groeiende onderneming op het gebied van gevaarlijke stoffen, PGS15, interne- en externe veiligheid, WABO omgeving-vergunningen en ADR veiligheidsadvies. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het uitgeven van informatie, adviseren en opleiden op het gebied van veiligheid, bedrijfshulpverlening, gezondheid, arbeidsomstandigheden en chemische / gevaarlijke stoffen.

Wat kunnen wij voor u betekenen met onze cursus?

Voor meer informatie over de cursus gevaarlijke stoffen kunt u bellen met 084-4307650 of u kunt een e-mail sturen naar info@Safetynet-nederland.nl. Wij beantwoorden uw vragen meteen en kunnen ook met u meedenken wanneer u ergens tegenaan loopt. Advies op maat staat bij ons ook centraal want wij willen graag veiligheid op de werkvloer. Trekt u daarom op tijd aan de bel als u twijfels heeft over de veiligheid. Een cursus kan namelijk een goede oplossing zijn voor alle medewerkers. Hierdoor zorgt u er voor dat zij weer weten hoe zij in de praktijk moeten werken met deze stoffen en waar zij op dienen te letten.

?>