Cursus Kennis blussystemen logistiek 26-10-2017

Datum/Tijd
Date(s) - 26/10/2017
08:30 - 16:30

Categorieën


Cursus Kennis blussystemen logistiek

Binnen de  chemische – en logistieke keten beschikt men doorgaans over onvoldoende kennis van blussystemen. Toch moeten er op dagelijkse basis keuzes worden gemaakt of goederen opgeslagen mogen worden. Door deelname aan de Cursus Kennis blussystemen logistiek ontwikkelt u een goede basiskennis waar u in de praktijk wat aan heeft.

Voor de opslag van veel producten vormt het blussysteem de belangrijkste technische maatregel. Maar mag  die nieuwe stof of dat nieuwe product wel onder jullie blussysteem opgeslagen worden? En welk blussysteem kiest u voor dat nieuwe magazijn? Met welke normen heeft u eigenlijk te maken en wat zijn de belangrijkste eisen vanuit die normen?

In de Cursus Kennis blussystemen Logistiek gaat u onder leiding van de VBB -blussystemenspecialist Matthijs Hardeman een dag lang door de belangrijkste normen en systemen, zodat ook u in de toekomst een verantwoorde en gemotiveerde beslissing kunt nemen.

 

Voor wie?

De cursus is geschikt voor SHQE managers, facilitair managers en eindverantwoordelijken binnen de chemische – en logistieke keten.

Na deelname ontvangt u een Certificaat Kennis blussystemen logistiek.

LET OP: de cursus van 26 Oktober is volgeboekt.

Inmiddels is er voor Dordrecht een extra datum ingepland; namelijk op 15 November 2017.

Surf naar https://safetynet-nederland.nl/cursusagenda/cursus-kennis-blussystemen-logistiek-15-11-2017/ om u aan te melden!

 

Posted by Redactie / Posted on 26 okt
  • Post Comments 0

    [sharethis]
    ?>