Eigen rijder

Eigen rijder van SafetyNet Nederland B.V.

Heeft u wel eens gehoord van de Eigen Rijder? Bij het vervoer van gevaarlijke stoffen dient de vervoerder over een veiligheidsadviseur te beschikken. Ook de Eigen rijder ontkomt daar niet aan. Maar nog steeds wordt door veel rijders en opdrachtgevers aangenomen dat onder de verantwoordelijk van de opdrachtgever gereden kan worden. Daarom kunt u bij ons nu meer informatie hierover opvragen. Het is goed dat u weet wat de nieuwe eisen zijn en waar u aan moet voldoen. Wij denken graag met u mee, beantwoorden uw vragen en zorgen er voor dat u de juiste informatie in uw bezit heeft.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Bj ons kunt u nu kiezen voor de Eigen Rijder voor een vast bedrag. Goed opgeleid en dan kunnen alle zorgen u worden ontnomen. U wilt hier ook meer over weten? Dat begrijpen we! Het is namelijk van belang dat u snel wordt voorzien van de juiste informatie en dan van alle voordelen kunt profiteren. Daar helpen wij u graag een handje bij en daarom kunt u ons nu aangeven wat de vragen zijn en dan gaan wij hier graag verder op in.

Eigen rijder

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij SafetyNet Nederland B.V., een snel groeiende onderneming op het gebied van gevaarlijke stoffen, PGS15, interne- en externe veiligheid, WABO omgeving-vergunningen en ADR veiligheidsadvies, kunnen wij u voorzien van de juiste informatie van de Eigen Rijder. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het uitgeven van informatie, adviseren en opleiden op het gebied van veiligheid, bedrijfshulpverlening, gezondheid, arbeidsomstandigheden en chemische / gevaarlijke stoffen. Wij zorgen er voor dat u de laatste informatie in uw bezit heeft en ook weet hoe u moet handelen.

Meer informatie opvragen

Wilt u ook meer weten over onze diensten of cursussen? Dan kunt u altijd meer informatie opvragen door te bellen met 084-4307650 of u kunt een e-mail sturen naar info@Safetynet-nederland.nl. Wij staan altijd voor u klaar. De veiligheid staat altijd voorop. Gevaarlijke stoffen moeten veilig vervoerd worden daar heeft een rijder ook de verantwoordelijkheid voor. Maak uzelf daarom de nieuwe eisen eigen en dan kunt u de rijder hierin ook ondersteunen. Het is goed dat u nu uw eigen kennis gaat controleren en hetgeen wat u niet weet aan ons vraagt, daar zijn wij voor!

?>